Dog food offers

Acana Chicken & Burbank Potato

by

Acana

By nature, all dogs have evolved as carnivores, biologically adapted for a diet rich and varied in fresh meats with small amounts of fruits, vegetables and herbs.That's why ACANA Chicken & Potato Burbank is loaded with cage-free chicken and all C ...

Weight

Order 2 units, don't run out of it

Make your pet happy with one of these products!

Customers who have seen this product have also purchased..

Ingredients Acana Chicken & Burbank Potato

Chicken meal, boneless chicken*, whole potato*, steel-cut oats, peas, whole egg*, boneless flounder*, sun-cured alfalfa, chicken fat, oat flakes, chicken liver*, chicken liver oil, herring oil, pea fiber, whole apples*, whole pears*, sweet potato*, pumpkin* butternut squash*, parsnips*, carrots*, spinach*, cranberries, blueberries, kelp, chicory root, juniper berries, angelica root, marigold flowers, sweet fennel, peppermint leaf, lavender, plus premium vitamins and minerals. * DELIVERED FRESH

Features Acana Chicken & Burbank Potato

 • Reference064992520236
 • Weight13 KG, 18 KG, 2,27 KG, 6,8 KG
 • BrandAcana
 • Product RangeAcana Classic
 • Physical ActivityAverage
 • Nutritional ConditionsHypoallergenic Products, Without Cereals, Natural
 • AgeAdult, Senior, Puppy
 • FlavorChicken
 • Dog SizeSmall, Medium, Maxi
 • Quantity13 Kg, 18 Kg, 2,27 Kg, 6,8 Kg
 • Made inCanada

Description Acana Chicken & Burbank Potato

Po naravi so vsi psi razvil kot zveri, biološko prilagojeni za prehrano, bogato in raznoliko sveže meso z manjšimi količinami sadja, zelenjave in trav.

Zato je ACANA Piščanec in Burbank Potato naložen s kletkami brez Cobb piščanca in celih jajc iz lokalnih prerijskih kmetij, divjih ujetih iverke od Vancouver Island, in Okanagan Valley sadja in zelenjave - vsi prodajajo sveže vsak dan, da se popolnoma neguje svojega psa.

Pripravljene iz najboljših in svežih sestavin Kanade v naših nagrajene kuhinje, ACANA je slasten način, da bo vaš pes zdrav, vesel in močan.

Bogata in raznolika v meso in mesni izdelki

Končni hrane posnema tistega, ki je mati narava namenjena svojega psa, da bi jedli!

Obremenjen s 55% piščanca, rib in jajc, ACANA tekme evolucijsko prilagajanje vašega psa k mesnim in beljakovin bogato prehrano. Bogato ACANA je iz svežega mesa odraža raznolikost in svežino namenila narava.

Cobb piščanec - kletka brezplačno in prodajajo sveže vsak dan od lokalnih prerijskih kmetij.
Razred Jajca - dostavijo sveže in celo vsak dan od lokalnih prerijskih kmetij.
Wild ujetih Iverka - sveži dostavijo vsak dan od nedotaknjene vode severno Vancouver.
Je primerno za prehrano ljudi, naše lokalne sestavine, ki so resnično sveži - tako da si nikoli zamrznjene ali predelane in prispeli sveži in brez konzervansov vsak dan.


Sveže, lokalne Sadje in zelenjava

ACANA Piščanec & Burbank Potato je natovorjen s polno 25% sadja in zelenjave, vključno z Red Delicious jabolka, hruške Bartlett, Butternut squash in Burbank krompirja - vsi prodajajo sveže vsak dan od naših prerijskih kmetij in močnim soncem Okanagan Valley, tako da " re obilico naravne dobrote za podporo vrha zdravja in imuniteto vašega psa.
Nizek glikemični, nizko ogljikovih hidratov

Bogata z beljakovinami in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, da se ujemajo naravne prehrane vašega psa, ACANA Piščanec in Burbank Potato je brez visokim glikemičnim zrn, kot sta riž in koruza.

Povezana z debelostjo in diabetesom, visokim glikemičnim zrna razgradijo hitro, kar je povzročilo hitro in veliko povečanje vašega psa krvnega sladkorja. Zato nizkim glikemičnim in prešitih jekla-cut oves so ACANA je edini vir žitaric.

Lokalno pridelano, so naši jekla-cut oves prebavi počasi, zaradi česar krvni sladkor naraste manj v daljšem časovnem obdobju, tako občutljivost vašega psa na insulin je blagodejno povečala in shranjevanje maščob se je zmanjšala.


Kalorične

ACANA ogledala meso in proteinske diete koncentrirana, da so vsi psi razvijale, da bi jedli, ob hkratnem zmanjševanju ogljikovih hidratov in visokim glikemičnim indeksom zrna, ki povzročajo raven sladkorja v krvi naraščati in prehajajo.

V primerjavi s konvencionalnimi živili, ACANA prinaša več kalorij iz beljakovin in maščob in manj kalorij iz ogljikovih hidratov, zmanjšuje tveganje za debelost in sladkorno bolezen in spodbujanju maksimalno zdravje vašega psa.
Presnovno energijo za ACANA Piščanec & Burbank Potato je 3600 kcal / kg (435 kcal na 250 ml skodelico) s 27% energije iz beljakovin, 40% iz piščančjih in ribjih olj, in 33% iz sadja, zelenjave in jekla-cut ovsa.

Customer Reviews Acana Chicken & Burbank Potato

5 Stars | 61 Reviews
5 Stars
90%
4 Stars
10%
3 Stars
0%
2 Stars
0%
1 Stars
0%
By
in

15.6.2016..hanne..hundene er super glade for foderet,det giver en flot pels og så aflever de ikke så meget fra bagenden.

By
in

Great food. Competitive price, keep it that way and will continue to shop here. Dog loves the food but we shop around every month for best price.

By
in

Great food and brilliant price. Keeps my dogs healty and active. Great ingredients and fab quality for the price.

By
in

Quase se sentia o sabor a terra

By
in

Muy buen pienso, a mi perrita le encanta

By
in

Todo perfecto y antes de fecha de entrega .......ok